Wie we zijn

Als trainers zijn we actief in het brede werkveld van huiselijk geweld, zoals kindermishandeling, ouderenmishandeling, (ex)partnermishandeling, seksueel geweld en eergerelateerd geweld. Elke trainer heeft meerdere jaren ervaring. Over het algemeen liggen onze wortels in het sociaal domein.

Ieders eigen expertise

Naast ruime kennis van het werkveld hebben de verschillende trainers ook hun eigen (sub)specialisaties. Ze kunnen wij organisatie helpen bij het opstellen van een kloppende meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling conform de huidige wetten – en regelgeving. Daarnaast kan je denken aan seksuele ontwikkeling, praten met kinderen, het Vlaggensysteem, complexe gespreksvoering, psychotrauma en specifieke doelgroepen als LVB en vluchtelingen.

Trainers die bij PTAH zijn aangesloten kun je over het algemeen omschrijven als zelfstandig, onafhankelijk, eigenwijs en onderzoekend. We staan voor kwaliteit en echtheid. We werken vanuit ons mens zijn en combineren ons hart met de nodige kennis. De trainers volgen continue de landelijke ontwikkelingen en vertalen deze door naar de trainingen.
 

Breed inzetbaar

Doordat wij graag samenwerken zijn we in staat ook grotere projecten aan te nemen waar meerdere trainers en expertise voor nodig is. Binnen het platform bieden wij elkaar intervisie, deskundigheids­bevordering en samenwerking. Zo blijven we steeds scherp en in balans.

Wij zijn:

 • Ervaren trainers (veelal meer dan 10 jaar ervaring)
 • Ervaren in diverse werkvelden
 • CRKBO-gecertificeerd als docent en/of als onderwijsinstelling 

  Waar kun je bij ons voor terecht:

  • Maatwerk
  • Geaccrediteerde trainingen (o.a. SKJ etc.)
  • De basistraining voor aandachtsfunctionarissen, die is geaccrediteerd door Hobéon SKO en toegang aan professionals biedt om zich aan te melden bij de LVAK.
  • Verdiepende trainingen en scholing voor reeds geschoolde aandachtsfunctionarissen, zowel in-company als vanuit open aanbod.
  • Deskundigheidsbevordering op verschillende gebieden aan zowel (getrainde) aandachtsfunctionarissen en hun collega’s
  • Trainingen vanuit ons eigen bureau (zelfstandig gevestigd) met (grotendeels) eigen ontworpen materiaal
  Bob Rammeloo

  Bob Rammeloo

  Kristin Gerritsen

  Kristin Gerritsen

  Marjanne
  van Esveld

  Marleen Blokker

  Marleen Blokker