Naomi Dessaur

Naomi Dessaur is senior trainer, coach en supervisor en werkt in alle regio’s. In 2008 zette zij haar trainingsbureau Dessaur Trainingen op. Zij verzorgt trainingen over aanpak huiselijk geweld, kindermishandeling en het thema seksualiteit. Naomi maakt trainingen altijd op maat en speelt steeds in op dat wat de groep nodig heeft.

In 2018 zette Naomi ook het online platform Naomi Maakt Bespreekbaar op waarmee ze ouders ondersteunt bij het praten met hun kinderen over seksualiteit.

Naomi’s carrière begon in de uitvoering als maatschappelijk werker. Ze is in verschillende rollen werkzaam geweest bij Bureau Jeugdzorg, werkte lange tijd als vrijwilliger bij de Kindertelefoon en was Regionale Coördinator Aanpak Kindermishandeling (RAAK). Ook heeft zij ervaring in de residentiele jeugdzorg en kinderopvang. Naomi is regelmatig in de media rondom deze thema’s, blogt veel vanuit zowel Dessaur Trainingen als Naomi Maakt Bespreekbaar, spreekt geregeld op congressen en symposia. Naomi gelooft in het delen van kennis. De afgelopen jaar schreef ze (gratis) blogs, E-books en tools. Deze vind je op haar beide websites.

Naomi als trainer:

Zorgvuldig, transparant, helder, concreet, luchtig, gepassioneerd, veel kennis en praktijkervaring, respectvol, interactief, werkt vanuit kwetsbaarheid en maakt bespreekbaar.

Waar kun je Naomi voor vragen?

Opleidingen

  • HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • Trainersopleiding HBO+
  • Coach en supervisieopleiding HBO+
  • Train-de-Trainer Meldcode
  • Train-de-Trainer aandachtsfunctionaris
  • Train-de-trainer Vlaggensysteem
  • Certificering Hobéon SKO

Haar motto: Bespreekbaarheid is de sleutel! 

Neem direct contact op met Naomi Dessaur via:


naomi@dessaurtrainingen.nl
 

06 – 11 38 74 76

Wil je meer weten over Naomi?
Kijk op de website van www.dessaurtrainingen.nl en volg Naomi op LinkedIn en Twitter.