Marleen Blokker

Marleen Blokker is gezinspedagoog en senior trainer. Sinds 2002 heeft ze haar eigen trainingsbureau Apanto www.apanto.nl

Naast het geven van trainingen aan aandachtsfunctionarissen en uitvoerend professionals, adviseert zij ook organisaties rondom de implementatie en uitvoering van de meldcode en geeft zij supervisie en coaching. Daarnaast geeft ze intervisie aan verschillende Veilig Thuis teams en hulpverleningsorganisaties die werken in het domein van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Door haar scholing en werkervaring is Marleen een expert in de verschillende vormen van huiselijk geweld zoals ouderenmishandeling en ontspoorde mantelzorg, (ex)partnergeweld en kindermishandeling.

In de trainingen worden zowel wetenschappelijke kennis als oefenen in de praktijk met elkaar verbonden. Er is ruimte voor reflectie, het uitwisselen van ervaringen en discussie.

Trainingen worden door heel Nederland gegeven, zowel fysiek als online en de wensen van de opdrachtgever en de deelnemers staan altijd centraal.

Woorden die passen bij Marleen:

Zeer toegankelijk, weet de juiste toon te treffen, energiek en enthousiasmerend, kan de deelnemers raken maar ook lucht en licht in de training te brengen ondanks de zwaarte van het onderwerp. Hierdoor hebben de trainingen impact en worden ze zeer goed beoordeeld.

Waar kan je Marleen voor vragen?

 

Opleidingen

  • Leergang Moreel Beraad (Internationale school voor Wijsbegeerte).
  • Master Algemene gezinspedagogiek (Universiteit Leiden).
  • VO -Supervisie en begeleidingskunde (Amsterdam).
  • HBO Maatschappelijk werk (HVA Amsterdam).
  • MBO- Inrichtingswerk (Leiden).
  • Train-de trainer aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling
  • Bij – en nascholingen op het thema partnergeweld, ouderenmishandeling en kindermishandeling.

 

Certificeringen en accreditaties

Haar motto: Voor een blijvende ontwikkeling

Neem direct contact op met Marleen Blokker via:


m.blokker@apanto.nl

06 – 27 01 47 54

Wil je meer weten over Marleen?
Kijk op de website van www.apanto.nl en volg Marleen op Linkedin.