Kristin Gerritsen

Kristin Gerritsen is senior-trainer en projectleider op het brede thema van huiselijk geweld. Sinds 2012 verzorgd zij trainingen en is ze regelmatig projectleider voor gemeenten en regio’s op thema’s binnen de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Sinds 2012 heeft ze haar eigen bureau voor trainingen en projectleiding www.Nul23.nl.

De wortels van Kristin liggen bij organisaties waarbij veel gepionierd moest worden: de 1e buitenschoolse opvang van Amersfoort, het toen nog in te richten CJG van Amersfoort, nieuwe aanpak van jongeren bij Youké en beleidsmedewerker met diverse (nieuwe) projecten bij de brede welzijns- en zorgorganisatie Welzin. Daarnaast heeft Kristin voor de regio Eemland, FoodValley en Midden Nederland de regionale coördinatie van de verwijsindex (mede) vormgegeven. Als projectleider was Kristin regiocoördinator voor de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling in Utrecht-West en momenteel is ze projectleider van het project ‘meldcode en het basisonderwijs in West Veluwe Vallei’. Tevens organiseert ze voor het 3e jaar op rij de activiteiten in de Week tegen Kindermishandeling voor 3 gemeenten.

Kristin is als persoon altijd op zoek naar ludieke, speelse, nieuwe manieren om kennis bij deelnemers bij te brengen. Trainingen zijn dan ook afwisselend, interactief, met humor, (wetenschappelijk) theoretisch onderbouwt, met veel aandacht voor de eigen praktijk en worden gegeven met passie en enthousiasme en er is keuze tussen online en fysiek gegeven trainingen. De combinatie van praktijk vanuit de trainingen en vanuit het beleidsmatige projectleiderschap biedt een stevige basis qua kennis en ervaring.

Woorden die passen bij Kristin:

Persoonlijk betrokken, didactisch en inhoudelijk sterk, afwisselende werkvormen, passie voor het vak, open & sympathiek, neemt  de tijd, aandacht voor inhoud en persoon, inspirerend, humor.

Waar kan je Kristin voor vragen?

Opleidingen

 • HBO Bibliotheek & documentaire informatiekunde
 • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
 • Propedeuse Psychologie Open Universiteit
 • Train-de-Trainer Meldcode
 • Train-de-Trainer aandachtsfunctionaris
 • Train-de-trainer Trauma-sensitief Lesgeven
 • Bij – en nascholingen op het thema partnergeweld, ouderenmishandeling en kindermishandeling.

Certificeringen en accreditaties

 

Haar motto: Je hebt hart voor de zaak en je maakt je er hard voor!

  Neem direct contact op met Kristin Gerritsen via:


  kristin@nul23.nl

  06 – 15 48 77 58

  Wil je meer weten over Kirstin?
  Kijk op de website van www.Nul23.nl en volg Kirstin op LinkedIn en Twitter.